top of page

„A tervezhető jövő!”

 

A fenntartható fejlesztések sikere az alapos helyzetelemzésen alapuló pontos helyzetismereten, a partnerekkel való érdemi együttműködésen, az innovatív szemléleten és a megbízó szervezetek jövője iránti elkötelezettségen alapul.

Tanácsadó irodánk megalakítása óta jelentős tapasztalatokat szerezett különböző típusú (területfejlesztési, foglalkoztatáspolitikai, humán szolgáltatási, regionális, kistérségi és települési) fejlesztési koncepciók és stratégiák kidolgozásában. Szakmai kompetenciáink, képességeink mellett a regionális problémák átfogó ismerete és gyorsan mozgósítható kapcsolatrendszerünk jelent garanciát megbízóinknak a stratégiai tervezési folyamatok eredményessége tekintetében. 

Stratégiai tervezés, stratégiakészítési tevékenységünk nem áll meg az általánosságok szintén, az elkészült stratégia attól válik életszerűvé, ha kidolgozhatjuk a megvalósulást garantáló kulcsprojektek rendszerét, kínálatát is. A megvalósulás útjára kerülő projektek fejlesztésében, részletes kidolgozásában is széles körű tapasztalatunk van.

Települési, városi önkormányzatok, kistérségi és egyéb társulások részére közép- és hosszú távú fejlesztési koncepciókat, stratégiákat, a stratégiák megvalósítását szolgáló projektterveket, projekt portfóliókat készítünk.

Purple Chess Queen Logo Template (2).png
bottom of page